Road to MIE’21 – Ook interessant voor internationale collega’s

Door Geplaatst door de redactie | 29-03-2021

Nog heel even geduld en dan gaat het programma voor Road to MIE online en is de inschrijving geopend. Het aanbod Engelstalige lezingen is dit jaar groter dan ooit, zo’n 50%. Om die reden en omdat het hele programma digitaal wordt gepresenteerd, is Road to MIE ook heel interessant voor internationale collega’s.

Road to MIE – 10 mei t/m 8 juni

Van 10 mei t/m 8 juni kun je maar liefst 54 gratis sessies bekijken (drie sessies per dag) op het gebied van Insights, Data Analytics en Data Science.

Internationaal aanbod

Nog nooit waren er zoveel internationale sprekers vertegenwoordigd op het MIE. Maar liefst 50% van de lezingen zal in het Engels worden aangeboden. Alle sessies zijn wereldwijd eenvoudig te volgen via het platform WebinarGeek. Dit maakt Road to MIE ook bijzonder geschikt voor internationale collega’s die het MIE in eerdere jaren graag hadden bijgewoond. Nu kan dat! Bovendien worden alle lezingen gratis aangeboden. Een ticket aanschaffen is niet nodig, online registratie volstaat.

Zodra het Road to MIE-programma online staat en de inschrijving is geopend, hoor je het gelijk. Noteer 10 mei t/m 8 juni alvast in je agenda en attendeer je collega’s ook alvast op Road to MIE. It’s all about insights.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?