Wie zijn jouw kandidaten voor de MOAwards 2021?

Door Redactie Daily Data Bytes | 06-01-2021

2020 was een jaar om later over te vertellen, bij de open haard. Dit jaar laat het virus ons nog niet meteen met rust, maar we verwachten wel dat 2021 ons beter is gezind (zie het Ipsos-onderzoek). Zo’n beter jaar wensen wij u dan ook van harte toe.

De MOA is er klaar voor, het MIE staat al in de startblokken (digitaal en live) en ook de MOAwards staan dit jaar natuurlijk op het programma. Net zoals in andere jaren bepalen de jury’s de uiteindelijke winnaars, maar iedereen die in het vak werkt, mag kandidaten voordragen voor vijf categorieën:

  • Marketing Research & Analytics Bureau
  • Insights Professional – Bureauzijde
  • Insights Professional – Bedrijfszijde
  • Digital & Webanalist
  • Young Talent

Voor de zesde categorie – Insights Scientist – kunnen wetenschappers artikelen insturen.

Voor Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar is de procedure dit jaar anders. Er is niet alleen keuze uit aangesloten bureaus, maar alle bureaus die werkzaam zijn op het gebied van data-analytics, data-science en -insights kunnen worden voorgedragen.

Vanaf maandag 11 januari gaat de nominatiecampagne weer van start en hij duurt tot en met 24 februari. Let op de mail met een uitnodiging om aanbevelingen in te sturen en kijk op www.moawards.nl. En laat weten wie jij op het erepodium wilt zien!

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?