";

De werkplek na Corona

Nu het aantal besmettingen verder daalt en het aantal gevaccineerden stijgt begint het weer te kriebelen om naar kantoor te gaan. Maar wat betekent het kantoor na Corona?

Gaan we weer alle dagen naar kantoor of wordt het een mix van dagen op kantoor en dagen thuiswerken? Hebben we dan nog een kantoor met werkplekken voor iedereen? Wordt kantoor dan een ontmoetingsplek? Hoe houden we iedereen aan boord als een aantal gezamenlijk op kantoor werken en een aantal thuis werken? Wat betekent dat voor mobiliteit, geen lease auto meer maar een mix van vervoersmogelijkheden op de dagen dat je naar kantoor of naar de klant gaat?

En dan het menselijke aspect, we zijn nu verplicht om thuis te werken en straks niet meer. Wat betekent dat voor iedereen, hoor ik er wel bij als ik veel thuiswerk en anderen niet? Hoe geef je leiding aan de mensen thuis en op kantoor?

Op 11 juni praten we in onze meet up over deze zaken met Daan Versteeg, Govert van den Bos, Philip Todd en Maurits van Kuyk van Toogethr, allen actief bezig met dit onderwerp. Praten jullie mee en zien we elkaar op 11 juni? 

Over MOA Expert Network

Het MOA Expert Network organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een korte meet up. Een echte interactieve Lunch&Learn met frisse discussies en nieuwe inzichten voor en door vakgenoten. Speciaal voor MOA-(bureau)leden.

De RKG en de BkB hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als één sectie binnen de MOA. Dus geen onderscheid meer naar groot of klein, we zijn er voor alle bureaus! Wil jij ook regelmatig in contact komen met vakgenoten? Wil je op de hoogte blijven, geïnspireerd worden of meepraten over ontwikkelingen in onze branche? Of wil je zelf jouw visie delen? Sluit je dan nu aan bij het MOA Expert Network. Onze focus ligt op zowel kennisdelen, kwaliteit, belangenbehartiging als opleiding. Lees verder

 

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

Locatie

Voor deze online sessie wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Teams

Voorwaarden

Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk via info@moa.nl. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via info@moa.nl.

Ook de laatste bytes ontvangen?