Patiënten en hun zorgprofessionals kiezen een zorgorganisatie steeds vaker op basis van reputatie. Maar wat is reputatie eigenlijk, hoe meet je het en hoe gebruik je het in de organisatie?

Ontdek het tijdens deze Talk! Edwin Bas (Ipsos) overtuigt je graag van het belang van reputatiemanagement. Steven Boekee (Newcom) laat je zien hoe je reputatie meet. Tot slot laat Roel Rutjens (Catharina Ziekenhuis) je zien hoe reputatiemanagement in de praktijk wordt toegepast binnen een zorgorganisatie.

Schrijf je nu in voor deze Healthcare Talk!

Nb. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet binnenkrijgen, stuur dan even een mailtje naar info@moa.nl.

Over Profgroep Healthcare

De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg. Lees verder

 

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

Locatie

Voor deze online sessie wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Teams

Voorwaarden

Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk via info@moa.nl. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via info@moa.nl.

Ook de laatste bytes ontvangen?