";

Duik samen met Wim Vaessen en Joep Brinkman in de wereld van sensorisch onderzoek. De cursus bestaat uit theorie en praktijk over het opzetten en uitvoeren van sensorisch onderzoek. Laat je zintuigen prikkelen door inspirerende gastsprekers en verschillende excursies. Kortom, wil jij je ontwikkelen tot een sensorisch onderzoek professional? Schrijf je in!

Beoordeeld met een 8,5!

“Nog nooit eerder zo’n leuke en leerzame cursus gevolgd!”

“Ik heb er veel aan gehad en een erg leuke tijd gehad. Bedankt!”

“Ik vond de cursus zeer leerzaam, informatief en gebruik het geleerde direct in de praktijk.”

Onder auspiciën van de profgroep Sensorisch onderzoek van de MOA wordt op 04, 11, 18 en 25 oktober & 08 en 15 november 2023  een zesdaagse Nederlandstalige cursus Sensorisch onderzoek B georganiseerd. De cursus, die wordt geleid door Wim Vaessen en Joep Brinkman, is bestemd voor mensen die minimaal enige ervaring hebben met het opzetten van sensorisch onderzoek en hun theoretische en praktische kennis op dit gebied willen vergroten. De cursus bevindt zich op HBO-/WO-niveau en bereidt tevens voor op het MOA/NIMA-examen ‘Sensorisch onderzoeker B, dat onafhankelijk van deze cursus wordt afgenomen.

EXAMEN

De cursus is inclusief het examen. Het examen wordt afgenomen bij de MOA in Amsterdam. Na het succesvol afleggen van het examen ontvangt de deelnemer het NIMA diploma Sensorisch onderzoeker B. Uitgebreide informatie over het examen

Meer informatie: MOA opleidingen tel. 020-5810711.

 

Doel

De cursus bevindt zich op HBO-/WO-niveau en bereidt tevens voor op het MOA/NIMA-examen ‘Sensorisch onderzoeker B’, dat onafhankelijk van deze cursus wordt afgenomen.

Kosten


MOA-leden* € 3.750,- excl. BTW
Niet-leden € 4.250,- excl. BTW

Inclusief het boek Proeven van succes (zesde herziene druk) en een uitgebreide lunch & diner op alle dagen (excl. BTW) en inclusief het NIMA/MOA examen Sensorisch onderzoeker B t.w.v. €475,-

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

Samenvattend

Doelgroep

De cursus is bestemd voor mensen die minimaal enige ervaring hebben met het opzetten van sensorisch onderzoek, maar daarvoor meer theoretische en praktische kennis willen opdoen. De cursus bevindt zich op (post) HBO-/WO-niveau, maar er wordt geen gevorderde kennis van dataverwerking en statistiek verondersteld. De cursus bereidt ook voor op het NIMA-examen ‘Sensorisch onderzoeker B’ (projectleider), dat onafhankelijk van deze cursus wordt afgenomen. Het diploma ‘Sensorisch onderzoeker A’ is geen vereiste voor deelname. 

Praktische informatie

Niveau B – Enige ervaring

Deze cursus is bestemd voor professionals die enige ervaring hebben met het onderwerp.

Opbouw workshop

50% Theorie

50% Praktijk

Inclusief

  • Certificaat (om in aanmerking te komen voor het certificaat van deelname, dient men vijf van de zes cursusdagen gevolgd te hebben) 
  • 17 PE Punten

Het aantal cursisten is gelimiteerd tot 16 personen.

Locatie

Wageningen en Amsterdam, meer informatie volgt

Voorwaarden

Doe je of wellicht een van jouw collega’s liever eerst de A-cursus? Voor meer informatie over de cursus A en B kan je bellen of mailen met de MOA. T: 020 – 5 810 711, E: opleidingen@moa.nl.

Bedenktermijn

Er geldt een bedenktermijn van 14 dagen na inschrijving van de cursus. Dit geldt niet voor in-companytrainingen. Binnen deze tijd kan jouw inschrijving zonder opgaaf van redenen geannuleerd worden. Doe dit schriftelijk door een mail te sturen naar info@moa.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de factuur. De betaling dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan. Tot 2 weken voordat de cursus van start gaat, kan je annuleren door een mail te sturen naar info@moa.nl, je bent dan 20% van het inschrijfgeld verschuldigd. Annuleer je na twee weken ben je het volledige bedrag verschuldigd. 

Bij onvoldoende interesse kan de cursus worden geannuleerd. Cursisten ontvangen hun inschrijfgeld dan uiteraard retour. 

Softwaregebruik bij workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt wat vaker bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd. 

MOA verwerkt persoonsgegevens voor cursussen en opleidingen. Op deze gegevensverwerking is het privacystatement van de MOA van toepassing.

Ook de laatste bytes ontvangen?