";

Een infographic is dé manier om de resultaten van je analyse of onderzoek op een impactvolle manier te delen met je collega’s of klanten. Een compact verhaal op papier of digitaal, waarbij je de belangrijkste inzichten laat zien. Helder en overzichtelijk, zodat de lezers gelijk worden aangezet tot de door jou gewenste actie. 

  • Design, de kracht van visuele signalen als kleur, vorm en grootte. 
  • Vlakverdeling en kleur, het sturen van aandacht. 
  • Hoe visualiseer je je data, zodat het herkenbaar en inspirerend is? 
  • Wie is je publiek en hoe maak je verbinding maken met ze.
  • Compact en overzichtelijk informatie presenteren. 
  • Storytelling, wat zijn de onderdelen van een goed verhaal. 
  • Toepassen van visuele hiërarchie om lagen in een verhaal aan te brengen. 
  • Grafieken en afbeeldingen combineren tot een verhaal.  
  • Naast toegankelijke theorie, bevat deze training heel veel praktische tips die niet in reguliere Powerpoint- of Excel-trainingen voorbij komen. Waardoor de mogelijkheden van deze tools voor de gebruikers veel groter worden.

Deze training wordt op 27 juni (hopelijk) fysiek gegeven. 

 

Doel

Deelnemers leren een inspirerende infographic te maken. Van vlakverdeling tot grafiekkeuze. Van het opbouwen van een verhaal, tot de plaatsing van een legenda. 

Na afloop weet je hoe je een visueel verhaal opbouwt en dat vertelt op één pagina. Je weet welke visualisatie je moeten kiezen en welke elementen ervoor zorgen dat je publiek betrokken raakt en enthousiast reageert. 

KostenMOA-leden* €415,– excl. BTW
VBO- en VSO-leden €415– excl. BTW
Niet-leden €615– excl. BTW
Lesmateriaal is bij inbegrepen  

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

Locatie
MOA

VIDA-gebouw

Kabelweg 57, 2e verdieping

1014 BA Amsterdam

+31 20 5810710

info@moa.nl

Kom je met het openbaar vervoer of met de auto en wil je meer weten over parkeren?

klik hier

Voorwaarden

Bedenktermijn

Er geldt een bedenktermijn van 14 dagen na inschrijving van de cursus. Dit geldt niet voor in-companytrainingen. Binnen deze tijd kan jouw inschrijving zonder opgaaf van redenen geannuleerd worden. Doe dit schriftelijk door een mail te sturen naar info@moa.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven via info@moa.nl.  De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is.

Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.

Softwaregebruik bij MOAcademy workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt wat vaker bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd. 

MOA verwerkt persoonsgegevens voor MOAcademy’s. Op deze gegevensverwerking is het privacystatement van de MOA van toepassing.

Ook de laatste bytes ontvangen?