";

De meesten van ons werken vaak aan meerdere projecten tegelijk. Maar doen we dat wel op een efficiënte en effectieve manier? In deze workshop worden je handvatten aangereikt om jezelf daarin te verbeteren!

  • Wat is Projectmanagement eigenlijk en hoe ziet dat er in de praktijk uit?
  • Hoe manage ik al die projecten tegelijkertijd?
  • Hoe houd ik overzicht over al mijn taken?
  • Hoe kan ik zo efficient en effectief mogelijk met mijn tijd omgaan?
  • Wat zijn valkuilen voor mij?

Deze training wordt op 6 juni gegeven. 

 

Doel

Een duidelijk beeld krijgen wat projectmanagement nu eigenlijk betekent, hoe je dat in de praktijk gebruikt en wat de do’s en don’ts zijn van projectmanagement

KostenMOA-leden* € 450,– excl. BTW
VBO- en VSO-leden € 450,– excl. BTW
Niet-leden € 650,– excl. BTW
Lesmateriaal, koffie/thee en lunch is inbegrepen.

 

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

Doelgroep

Of je nu projectleider of projectteam lid bent, voor iedereen die projectmatig werkt en daar beter in wil worden.

Praktische informatie

Niveau A & B – Weinig tot enige ervaring

Deze workshop is bestemd voor professionals die weinig tot en met enige ervaring hebben met het onderwerp.

Opbouw workshop

50% Theorie
50% Praktijk

Inclusief

Aantal

Maximaal 15 deelnemers

Voorwaarden

Bedenktermijn
Lesmateriaal is inbegrepen.

Er geldt een bedenktermijn van 14 dagen na inschrijving van de cursus. Dit geldt niet voor in-companytrainingen. Binnen deze tijd kan jouw inschrijving zonder opgaaf van redenen geannuleerd worden. Doe dit schriftelijk door een mail te sturen naar info@moa.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven via info@moa.nl.  De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is.

Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.

Softwaregebruik bij MOAcademy workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt wat vaker bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd. 

MOA verwerkt persoonsgegevens voor MOAcademy’s. Op deze gegevensverwerking is het privacystatement van de MOA van toepassing.

Ook de laatste bytes ontvangen?