";

In de training Succesvol Duurzaam Onderhandelen leer je alles over verbindend onderhandelen: stevig onderhandelen op de inhoud, terwijl je tegelijkertijd de relatie verstevigt.

Wat leer je in deze training? In de eerste plaats leer je je eigen kwaliteiten en talent zó in te zetten dat elke onderhandeling een succes wordt. 

Je leert hoe je alle relevante informatie boven tafel krijgt die nodig is voor optimale besluitvorming. 

Je leert hoe je oplossingen creëert waar iedereen zich aan wil verbinden. Want een handtekening zetten kan iedereen, maar het doel van elke onderhandeling is de daadwerkelijk uitvoering van de afspraken.

Je leert de vijf principes van de Harvard-methode kennen. Deze methode is ontwikkeld om elke situaties waar conflicterende belangen spelen, op de best mogelijke manier op te lossen. 

Je leert wat jouw eigen onderhandelstijl is en hoe je die succesvol kunt inzetten. Daarnaast leer je hoe je effectief omgaat met mensen met een andere onderhandelstijl. 

De training bestaat uit afwisselende werkvormen. Deelnemers krijgen uitleg over de theorie, oefenen met eigen situaties, maken individueel korte opdrachten en werken samen in groepjes.

Deze training wordt op 08 juni gegeven. 

 

Doel

Dit levert de training je op:
– je ervaart meer controle bij onderhandelingen.
– je weet hoe je de ander meekrijgt om open en constructief te onderhandelen.
– je leert jezelf beter kennen, waardoor je makkelijker met lastige mensen onderhandelt. En met aardige mensen, want dat is soms nog lastiger.
– je leert hoe je met meer rust en zelfvertrouwen lastige gesprekken aangaat.

KostenMOA-leden* € 450,– excl. BTW
VBO- en VSO-leden € 450,– excl. BTW
Niet-leden € 650,– excl. BTW
Lesmateriaal is inbegrepen.  

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

Samenvattend

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn onderhandelskills wil verbeteren en oefenen.

Praktische informatie

Niveau A, B en C 

alle niveaus zijn welkom

Opbouw workshop

De training bestaat uit afwisselende werkvormen. Deelnemers krijgen uitleg over de theorie, oefenen met eigen situaties, maken individueel korte opdrachten en werken samen in groepjes. 

Inclusief

Aantal

Maximaal 12 deelnemers

Locatie
MOA

VIDA-gebouw

Kabelweg 57, 2e verdieping

1014 BA Amsterdam

+31 20 5810710

info@moa.nl

Wil je meer weten over parkeren?

klik hier

Voorwaarden

Bedenktermijn

Er geldt een bedenktermijn van 14 dagen na inschrijving van de cursus. Dit geldt niet voor in-companytrainingen. Binnen deze tijd kan jouw inschrijving zonder opgaaf van redenen geannuleerd worden. Doe dit schriftelijk door een mail te sturen naar opleidingen@moa.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven via opleidingen@moa.nl.  De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is.

Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.

Softwaregebruik bij MOAcademy workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt wat vaker bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd. 

MOA verwerkt persoonsgegevens voor MOAcademy’s. Op deze gegevensverwerking is het privacystatement van de MOA van toepassing.

Ook de laatste bytes ontvangen?