MOA Expert Network (voorheen RKG/BkB) organiseert een 2-wekelijkse meet up tijdens de lunch. Krijg een insights-boost tijdens je boterham met kaas! Kleinschalig en exclusief toegankelijk voor MOA-leden. Frisse discussies en nieuwe inzichten voor en door insights- en data-professionals.

Op 19 februari staat het Bureau van het Jaar centraal. Sylvie Verbiest gaat in gesprek met een onderzoeker van Ipsos, Neurensics en MarktEffect, drie totaal verschillende bureaus: een breed en gevestigd bureau, een specialist met een wetenschappelijke insteek en een runner-up geleid door Millenials. De onderwerpen die we bespreken: Hoe gaan deze drie bureaus om met innovatie in ons vak en hoe werken ze internationaal samen?

Nieuwsgierig geworden?! Meld je dan snel aan. Er kunnen maximaal 8 MOA-leden deelnemen, dus zorg dat je er snel bij bent.

Over MOA Expert Network

De RKG en de BkB hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als één sectie binnen de MOA. Dus geen onderscheid meer naar groot of klein, we zijn er voor alle bureaus! Wil jij ook regelmatig in contact komen met vakgenoten? Wil je op de hoogte blijven, geïnspireerd worden of meepraten over ontwikkelingen in onze branche? Of wil je zelf jouw visie delen? Sluit je dan nu aan bij het MOA Expert Network. Onze focus ligt op zowel kennisdelen, kwaliteit, belangenbehartiging als opleiding. Lees verder

 

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

Locatie

Voor deze online sessie wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Teams

Voorwaarden

Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk via info@moa.nl. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via info@moa.nl.

Ook de laatste bytes ontvangen?