Greyhounds – oude bekenden ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen

Door Jan Roekens | 12-09-2024

Binnen het Data & Insights Network bestaat een profgroep die zich tooit met de naam Greyhounds. Leden van de Greyhounds zijn professionals die na hun werkzame leven op het terrein van marktonderzoek, data en insights op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in het vak, en het sociale aspect niet willen vergeten.

Naast kennis opdoen gaat het bij de Greyhounds om de betrokkenheid bij het vak en bij elkaar. Dat gebeurt volop in de bijeenkomsten die de Greyhounds organiseren, met lunch vooraf en borrel na. En leden krijgen ook toegang tot D&IN-evenementen zoals het MIE, de D&IN-awardsuitreiking en de nieuwjaarsreceptie, en ze ontvangen nieuwsberichten van het D&IN. Alles tegen een bescheiden contributie.

De eerstkomende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 oktober a.s., vanaf 12.30 uur. Gastheer is dan Validators in Amsterdam. Thema van deze middag is de snelle ontwikkeling van processen om klanten beter, sneller en voordeliger te bedienen. Het gaat ook over slimmer en effectiever coderen van informatie, over de inzet van algoritmes, de sterke groei van ICT in de workflow en nieuwe tools en werkwijzen in het vakgebied.

Wie interesse heeft in het lidmaatschap kan een berichtje sturen naar Naomi Spoor bij het Data & Insights Network: naomi@dinetwork.nl

Nieuwe leden die zich vóór 30 september aanmelden zijn welkom op de bijeenkomst van 9 oktober – de contributie gaat pas in op 1 januari 2025.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?