33ste MARUG Marketing Conference – 17 februari

Door Geplaatst door de redactie | 20-12-2021

De MARUG Marketing Conference is het grootste studentenmarketingcongres van Nederland. Ieder jaar komen 400 studenten en 100 bedrijfsdeelnemers bijeen om aan de hand van lezingen en interactieve workshops meer te leren over een relevant thema. Het congres vindt plaats op 17 februari 2022 in MartiniPlaza in Groningen. Het thema is The Power of Human Connection – Get Attention by Giving Attention.

De consument is meer dan ooit op zoek naar persoonlijke aandacht, waardering en herkenning. Tijd voor mensgerichte marketing. De focus moet liggen op het maken van een persoonlijke connectie in plaats van je te richten op massamarketing. Aandacht krijgen door aandacht te geven, dat is de basis van mensgerichte marketing.

Tijdens de MARUG Marketing Conference worden verschillende aspecten van het thema belicht door middel van lezingen van inspirerende bedrijven. De dag biedt ook de gelegenheid om je sociale en professionele netwerk uit te breiden tijdens een interessante workshop voor bedrijfsdeelnemers, met daarin een case over een specifiek marketingonderwerp dat met het thema verband houdt.

Inschrijven

Als je je inschrijft via het Daily Data Bytes, kun je deelnemen aan de MARUG Marketing
Conference voor slechts € 119,- excl, in plaats van € 199,- excl. Schrijf je in met de code ‘MIE’ via de website om te profiteren van deze korting. Kijk voor het complete programma en verdere informatie op de website en volg het congres op LinkedIn.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?