Beautiful Lives verruilt Hilversum voor hartje Utrecht

Door Jan Roekens | 26-09-2023

Op 1 oktober verruilt Beautiful Lives haar kantoor in Hilversum voor een nieuwe locatie in Utrecht. De nieuwe kantoorruimte maakt onderdeel uit van de Social Impact Factory (SIF) aan de Kromme Nieuwegracht 3 in Utrecht. Het historische pand is nu ‘een hotspot voor sociaal ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid’.

Beautiful Lives zegt deze stap om verschillende redenen te hebben gezet. Zowel de centrale ligging in de binnenstad van Utrecht, als de mooie workshopruimtes en het netwerk van SIF speelden een grote rol bij het verruilen van Hilversum voor hartje Utrecht.

Managing Partners Gaby Siera en Maurice Palmen: ‘Veel kwalitatief onderzoek gaat inmiddels online. Die verschuiving maakt dat we minder kantoorruimte nodig hebben. Tegelijkertijd heeft de Social Impact Factory veel mooie meetingruimtes die ideaal zijn voor de innovatietrajecten die we begeleiden. De centrale ligging, midden in de binnenstad van Utrecht, is prettig voor onze opdrachtgevers en maakt werken bij Beautiful Lives nog aantrekkelijker voor jong talent. Bovendien sluiten we ons als member van SIF aan bij een mooi netwerk van organisaties die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Iets waaraan wij ook veel met onze opdrachtgevers werken. Voor ons valt alles op zijn plek hier!’

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?