Blauw Research lanceert nieuw label voor UX-onderzoek: yourUX

Door Geplaatst door de redactie | 17-01-2023

Onderzoeksbureau Blauw Research lanceert een nieuw label, genaamd yourUX. Met deze lancering wil Blauw opdrachtgevers beter en sneller helpen bij user experience (UX) onderzoek.

Voor Blauw is het lanceren van yourUX een logisch gevolg van de groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt én de ontwikkelingen in de markt. Jos Vink, CEO van Blauw Research zegt hierover: ‘Onze opdrachtgevers investeren in hun digitale dienstverlening. We merken dat ze gebruikers steeds eerder en vaker bij de ontwikkeling en het verbeteren van hun website of app willen betrekken. En yourUX is erin gespecialiseerd om daarbij te helpen met goed UX-onderzoek.’

De experts op het gebied van UX-onderzoek binnen Blauw Research gaan vanaf nu opereren onder de naam yourUX. De afgelopen jaren voerden ze al veel UX-onderzoeken uit voor opdrachtgevers als ANWB, Bol.com, CZ, Rabobank en diverse overheden. Ook is een aantal ervaren UX-onderzoekers aangetrokken die hun sporen hebben verdiend binnen UX-onderzoek bij zowel klantorganisaties als bij onderzoeksbureaus.

Rotterdamse aanpak

‘We gebruiken zowel kwalitatieve- als kwantitatieve onderzoeksmethoden en technieken om klanten te helpen bij verschillende vraagstukken die komen kijken bij de ontwikkeling van een website of app. Onderzoek dat helpt bij het vormen van een idee, het maken van juiste keuzes in ontwerp en het verbeteren van een bestaande website of app’. aldus Maarten van den Broek, Business Lead yourUX. ‘Wat ons daarbij kenmerkt is dat we dit – juist geholpen door onze expertise – heel pragmatisch doen. Met onze directe Rotterdamse aanpak wil yourUX het opdrachtgevers vooral makkelijk maken om de juiste UX keuzes te maken.’

yourUX zit met een UX-lab centraal in Rotterdam aan de Coolsingel. In het lab kunnen opdrachtgevers live meekijken met de onderzoekers en zelf getuige zijn van de reactie van ‘hun’ gebruikers.

Voor het nieuwe label is ook een nieuwe website ontwikkeld: yourUX.

Blauw Research is Kennispartner van Daily Data Bytes

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?