Bureaus centraal tijdens 2de meet-up MOA Expert Network

Door Redactie Daily Data Bytes | 09-12-2020

Na een interessante en inspirerende eerste meet-up met aandacht voor insights professionals bedrijfszijde, is het op 18 december tijd voor de bureaus. Tijdens de MOA Expert Network meet-up staan dan de insights professionals van het jaar aan bureauzijde centraal.

Onder begeleiding van Sylvie Verbiest gaan Hette Spoelstra (Ipsos), Jori van de Spijker (DVJ Insights) en Joris van Dongen (Ipsos) in gesprek over hun visie, en hoe je binnen een bureau leiderschap kunt laten zien. Hoe breng je je collega’s samen, hoe motiveer en inspireer je?

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan. Er kunnen maximaal 8 MOA-leden deelnemen, dus zorg dat je er snel bij bent.

Wat is het MOA Expert Network?

De RKG en de BkB hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als één sectie binnen de MOA. Dus geen onderscheid meer naar groot of klein, de sectie is er voor alle bureaus. De focus van het MOA Expert Network ligt op zowel kennisdelen, kwaliteit, belangenbehartiging en opleiding.

Wil jij ook regelmatig in contact komen met vakgenoten? Wil je op de hoogte blijven, geïnspireerd worden of meepraten over ontwikkelingen in onze branche? Of wil je zelf je visie delen? Sluit je dan nu aan en draag bij aan de verdere ontwikkeling van het MOA Expert Network binnen de MOA. Het MOA Expert Network is exclusief voor MOA-leden.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?