Data & Insights Network brengt data-science-markt in kaart

Door Jan Roekens | 05-10-2023

Het Data & Insights Network heeft recent het Data Science Top 50 Trendreport gepubliceerd. Het is de eerste keer dat de data- en analyticssector inzichtelijk is gemaakt. Leden van D&IN én niet-leden kunnen het rapport opvragen.

Welke spelers zijn er actief op deze markt, wat is het aanbod van deze spelers, hoe groot zijn ze in fte’s en in euro’s, wat is de gemiddelde omzet per fte, hoe hard groeien ze? Dat alles komt aan bod in het Data Science Top 50 Trendreport. Een berg aan inzichten in een sector die volop in beweging is.

Op grond van de verzamelde data is een inschatting gemaakt over de omvang van de sector en zijn er groeicijfers binnen dit data-segment over de afgelopen jaren in het rapport opgenomen. Opvallende analyses, intrigerende beschrijvingen over de ontwikkeling van de sector en hoe die zich dat verhoudt tot de marktonderzoekssector…, het is alles te vinden in het trendrapport.

Wil je het Data Science Top 50 Trendreport ook ontvangen en/of wil je meer informatie over het Data & Insights Network? Stuur dan een mailtje naar Wim van Slooten, directeur Data & Insights Network: wim@dinetwork.nl.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?