Data Science Top 50 op 28 juni bekend

Door Redactie Daily Data Bytes | 19-04-2022

Op dinsdag 28 juni 2022 wordt de precieze ranking van de MKB Data Science Top 50 voor het jaar 2022 bekendgemaakt. Tijdens het feestelijke evenement zullen de top drie succesvolle groeibedrijven binnen de data-science-industrie pitchen om de felbegeerde eerste plek.

Voor het evenement, georganiseerd door Florijnz Corporate Finance, De Breed & Partners, JADS Playground en de MOA, vormt de ranking van de 50 ‘snelste stijgers binnen de data-science-industrie’ de basis. De lijst wordt samengesteld door Florijnz Corporate Finance. De top 50 wordt gevormd op basis van criteria zoals groei in het totale assets en medewerkers.

Het evenement van 28 juni a.s. wordt gehouden ‘s-Hertogenbosch. Naast de pitches van de drie snelste groeiers, zal er ook een inhoudelijke spreker haar verhaal doen en dat is Mariam Halfhide. Zij is expert in datagedreven werken en het optimaal benutten van data als bedrijfsmiddel.

De Top 50 wordt vóór 28 juni bekendgemaakt, in alfabetische volgorde. Pas tijdens het evenement wordt de precieze ranking onthuld. De pitches van de top drie zijn bepalend voor de eerste plaats. De podiumplekken worden toegekend tijdens het evenement. De uiteindelijke uitslag wordt voor de helft gebaseerd op het oordeel van de vakjury, aangevuld met de stemmen van het publiek.

Meer informatie op MKB Data Science Top 50 evenement informatie – De website van datasciencetop50!

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?