David Miliband in raad van bestuur Kantar Public

Door Jan Roekens | 02-05-2023

Kantar Public heeft twee ‘non-executive’-leden benoemd in de wereldwijde raad van bestuur, onder wie de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken David Miliband. Hij was minister tussen 2007 en 2010 onder de regering van Gordon Brown en parlementslid voor South Shields tussen 2001 en 2013.

Voordat hij zijn rol als minister van Buitenlandse Zaken op zich nam, bekleedde Miliband (foto) verschillende functies in de Britse politiek, waaronder minister voor onderwijs van 2002 tot 2004 en staatssecretaris voor milieu, voeding en landbouw van 2006 tot 2007, en hoofd van de Downing Street Policy Unit van 1997 tot 2001.

Milibands meest recente functie was die van president en chief executive van de humanitaire hulporganisatie International Rescue Committee.

Ook Matthew Postgate is aangesteld als non-executive bestuurslid bij Kantar Public. Hij was eerder chief technology and product officer bij de BBC. Naast zijn rol bij Kantar Public is Postgate ook bestuurder bij Arqiva en M2A Media en is hij lid van de Raspberry Pi-stichting.

De twee voegen zich bij de andere leden van de raad van bestuur, te weten Joe Cohen, Anthony Bellau en Lorenzo Cirio (allen van Trilantic Europe), Dr. Michelle Harrison, global chief executive officer, Zarina Ward, global chief people officer en Mark Hinton-Jones, global chief financial officer.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?