‘De kracht van ChatGPT: kansen en valkuilen onthuld!’ op MIE’23

Door Jan Roekens | 02-05-2023

Op 9 en 10 mei vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 21ste editie plaats van het grootste Data & Insights Event van Nederland, met de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied.
Charida Dorder van het platform AI for Marketing Academy opent het MIE op dinsdag 9 mei met een keynote over de kracht van ChatGPT.

Charida Dorder (foto) is auteur van het boek AI Marketing en oprichtster van het platform AI for Marketing Academy dat marketingprofessionals ondersteunt bij het begrijpen en toepassen van artificial intelligence. Als spreker focust ze zich op het toegankelijk maken van AI. Ze is lid van de NL AI Coalitie, partner van het Responsible AI-programma aan de Hogeschool Rotterdam, docent aan Beeckestijn Business School en ze begeleidt vanuit Axveco AI-trajecten voor corporates.

Hoe werkt het?

Haar onderwerp op het MIE is ChatGPT. Wat zijn de echte kansen en beperkingen van deze interessante technologie? ChatGPT gaat verder dan contentcreatie en gaat ook werkprocessen drastisch veranderen. Ontdek de toepassingsmogelijkheden van ChatGPT, hoe het werkt en leer welke risico’s er komen kijken als je ChatGPT strategisch inzet.

Charida zal het ook hebben over de risico’s. Bewustzijn van ethische vraagstukken en beperkingen is van cruciaal belang om optimaal te profiteren van de kansen die de tool biedt en om negatieve gevolgen te voorkomen.

De keynote van Charida Dorder is op 9 mei, om 9.00 uur.

Alle informatie en inschrijven via www.mie.nl

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?