De werkplek na corona – praat mee in de MOA-lunchsessie van 11 juni!

Door Jan Roekens | 09-06-2021

Nu het aantal besmettingen verder daalt en het aantal gevaccineerden stijgt begint het weer te kriebelen om naar kantoor te gaan. Maar wat betekent het kantoor na corona?

Gaan we weer alle dagen naar kantoor of wordt het een mix van dagen op kantoor en dagen thuiswerken? Hebben we dan nog een kantoor met werkplekken voor iedereen? Wordt kantoor een ontmoetingsplek? Hoe houden we iedereen aan boord als een aantal mensen gezamenlijk op kantoor werkt en een aantal thuis? Wat betekent dat voor mobiliteit? Geen leaseauto meer maar een mix van vervoersmogelijkheden op de dagen dat je naar kantoor of naar de klant gaat?

En dan het menselijke aspect: we zijn nu verplicht om thuis te werken en straks niet meer. Wat betekent dat voor iedereen, hoor ik er wel bij als ik veel thuis werk en anderen niet? Hoe geef je leiding aan de mensen thuis en op kantoor?

Vrijdag 11 juni, praten we in onze MOA Expert Network meet-up over deze zaken met Daan Versteeg, Govert van den Bos, Philip Todd en Maurits van Kuyk van Toogethr, allen actief bezig met dit onderwerp.

Praat met ons mee en meld je nog snel aan voor de lunchsessie op vrijdag 11 juni.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?