Digital analytics meets data-science – de nieuwe horizon van de Belastingdienst

Door Geplaatst door de redactie | 21-09-2020

Hans Timmermans neemt je mee in de visie en ontwikkelingen van de Belastingdienst. Daarbij gaat hij in op de data fundamenten van digital analytics en data-science, en artificial intelligence in het bijzonder.

Een inspirerende talk over de vertaalslag van de Belastingdienst naar een succesvolle strategie, productontwikkeling en service naar de klant.

Naast Hans Timmermans vertelt Natacha Dagneaud (Séissmo) over ‘The emergence of “verbatim” as a new currency’.

Schrijf je nu gratis in voor de Digital Analytics Talk op 1 oktober van 11.00 tot 12.00 uur.

Over de MOA Profgroep Digital Analytics

De MOA Profgroep Digital Analytics organiseert eens per 2 maanden een Digital Analytics Talk. Tijdens deze inspirerende, digitale, sessies gaan 1 of meerdere sprekers in op een actueel thema. Deze sessies zijn gratis toegankelijk voor iedereen die werkt met digitale data.

De Profgroep Digital Analytics maakt deel uit van de MOA, hét Nederlandse Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek & Analytics. Het doel van de Profgroep is om het werkgebied van Digital- en Webanalytics te ondersteunen en te promoten. Met een focus op kwaliteit, kennisdeling en samenwerking, om zo het vakgebied naar een next level te tillen.

De Profgroep Digital Analytics is opgericht voor iedereen die zich bezighoudt of wil bezighouden met het rapporteren, analyseren en optimaliseren op basis van digital data en research om inzichten in klantgedrag te vergroten, campagnes te verbeteren en sites of apps te optimaliseren.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?