DVJ Insights ontvangt tweede FD Gazelle Internationaal

Door Jan Roekens | 26-03-2024

DVJ Insights heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de FD Gazelle International ontvangen. Deze prijs is bedoeld voor bedrijven die een consistente internationale groei laten zien, en die een jaarlijkse groei hebben van minimaal 25% in het buitenland. Verder dien je ook een FD Gazelle voor de binnenlandse markt te hebben behaald.

De nominatielijst bevatte dit jaar 78 bedrijven (vorig jaar 53). DVJ Insights groeit internationaal snel en heeft een vertegenwoordiging in de Britse, Duitse, Benelux- en Scandinavische markten. Het bureaus won al zes jaar op rij een lokale FD Gazelle.

‘De ambitie om het beste marktonderzoeksbureau te zijn, drijft ons naar zowel lokaal als internationaal succes. De strategie is niet gericht op groei, maar op elke dag beter worden. Naast het bieden van het best mogelijke onderzoek aan onze klanten, willen we ook de beste werkplek zijn voor alle mensen bij DVJ. Deze opmerkelijke groei in Europa is een directe weerspiegeling van die strategie en het harde werk van ons team’, aldus Lucas Hulsebos, CEO en eigenaar van DVJ Insights. ‘De kern van het succes van DVJ Insights zit ‘m in de beste medewerkers, de beste oplossingen in zijn klasse en een unieke benadering die academisch denken integreert in onze bedrijfsstrategieën. Deze combinatie maakt ons onderscheidend in marktonderzoek, maar is ook cruciaal geweest voor onze voortdurende groei en leiderschap in de industrie.’

DVJ Insights is Kennispartner van Daily Data Bytes

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?