DVJ Insights weer in Top 250 groeibedrijven

Door Jan Roekens | 09-06-2022

DVJ Insights staat voor het vierde jaar op rij tot de Top 250 Groeibedrijven, en is daarmee een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bedrijven in de lijst realiseren een minimale jaarlijkse groei van 20% in FTE en/of omzet in de drie voorgaande jaren.

DVJ Insights is in gezelschap van Bol.com, CoolBlue, Picnic, Tony’s Chocolonely, Kamera Express, succesvolle start ups en onderzoekscollega Markteffect. Het bureau staat al sinds 2019 in de lijst, wat betekent dat het al zeven opeenvolgende jaren structureel groeit. Daarmee neemt DVJ Insights een bijzondere positie in op de onderzoeksmarkt.

Lucas Hulsebos, CEO DVJ Insights: ‘Alhoewel het niet de eerste keer is dat we op deze lijst staan, is het toch iedere keer weer een erkenning voor de kwaliteit van het gehele team. Het is mooi om te zien dat DVJ Insights is uitgegroeid tot een divers bedrijf met vele nationaliteiten en dat we voor zoveel mooie merken overal ter wereld mogen werken. Alhoewel groei nooit een doelstelling op zich is, zie ik het wel als een bekroning van de teamprestatie die iedere dag wordt geleverd.’

De Top 250 Groeibedrijven 2022 is een initiatief van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?