Haystack lanceert home-using testing platform

Door Jan Roekens | 09-07-2024

Haystack Consulting lanceert Try&Tell, een volledig digitaal en flexibel in home-use testing platform. Het software-platform stelt bedrijven in staat nieuwe producten op een gemakkelijke, snelle en betaalbare manier te testen in verschillende Europese landen. 

Met het platform kunnen consumenten producten gebruiken in hun natuurlijke, dagelijkse omgeving, wat waardevolle inzichten biedt in hoe het product in het echte leven zal presteren. Try&Tell combineert de expertise van Haystack Consulting met een op AI-gebaseerde vragenlijst- en video-gebaseerde interviewtechnologie. Met dit flexibele testplatform wil Haystack merken in staat stellen goede producten te creëren en snelheid in ontwikkeling te bevorderen – terwijl de kosten laag blijven.

De mede-oprichters van dit initiatief zijn Annemarie Perquin en Ludovic Depoortere. Annemarie Perquin is gespecialiseerd in innovatieonderzoek en strategie. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in marktonderzoek en innovatieadvies en ze is een van de oprichters van Try&Tell en ze leidt het team. Ludovic Depoortere is een bekende naam op het gebied van producttesten als oprichter van Haystack Consulting. Hij is een expert in sensorische en consumentwetenschappen, gespecialiseerd in hybride onderzoeksmethoden. Hij leidt de innovatie in FMCG, persoonlijke verzorging en gezondheidszorg.

Contact: www.tryandtell.io

annemarie.perquin@haystack-consulting.com

ludovic.depoortere@haystack-consulting.com

Haystack is Kennispartner van Daily Data Bytes

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?