Human8 benoemt 11 nieuwe partners

Door Jan Roekens | 27-06-2023

Human8 heeft 11 nieuwe partners benoemd. Alle partners zullen toetreden als aandeelhouders in de wereldwijde groep. Met de nieuwe benoemingen telt het bureau 36 partners over de hele wereld.

De nieuwe partners zijn Amy Perifanos (US), Bob Yazbeck (US), Daniel Teixeira (APAC), Delphine Vantomme (EMEA), Ian Brown (EMEA), Lisa McFarland (US), Mark Alvarez (APAC), Paul Child (EMEA), Stijn Poffé (EMEA), Thomas Troch (US) en Timo Vandemaele (EMEA).

‘We hebben het idee van partnerschap al in de begindagen van de oprichting van ons bedrijf omarmd. Onze mensen vormen echt de basis van ons bedrijf, dus het is essentieel dat we blijven groeien en onze leiders blijven ontwikkelen, vandaag en in de toekomst. En we gaan zelfs nog een stap verder, want we belonen ook degenen die een significante impact hebben op onze medewerkers, klanten en ons bedrijf, door ze te laten groeien van ‘bedrijfsleiders’ tot ‘bedrijfseigenaren.’ zegt Kristof De Wulf, CEO bij Human8.

Gelijktijdig kondigt het bureau ook het vertrek aan van enkele bestaande partners, zoals Henk Pretorius (ZA, voormalig CEO Columinate), Quentin Ashby (VK, voormalig CEO Join the Dots) en Erica van Lieven (AU, voormalig CEO Direction First). De vertrekkende partners blijven aandeelhouder en dus promotors van de onderneming, maar ze zullen geen actieve rol meer spelen in het bestuur van de onderneming.

Human8 is Kennispartner van Daily Data Bytes.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?