Human8 breidt uit naar Dubai

Door Jan Roekens | 25-04-2023

Human8 (voorheen InSites Consulting) breidt uit naar het Midden-Oosten. Senior Business Director, Kurt Thompson zal de Human8 MENA-hub leiden vanuit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Kurt Thompson

Voorheen werkte Kurt Thompson vanuit het kantoor van Human8 Indonesië, maar hij verhuisde begin 2023 naar Dubai. Voordat hij in 2015 bij Human8 begon, bouwde hij een netwerk op in de MENA-regio in zijn rol als CEO voor Midden-/Oost-Europa en het Midden-Oosten bij Synovate.

‘We voelen dat MENA een steeds belangrijkere regio wordt voor onze wereldwijde klanten, in het bijzonder voor ons snelgroeiende klantenbestand in Beauty & Luxury. Door de lokale aanwezigheid in deze groeiende markt kunnen we onze wereldwijde klanten in meer markten over de hele wereld bedienen en tegelijkertijd biedt het interessante nieuwe kansen bij grote lokale spelers’, zegt Magali Geens, Managing Director EMEA bij Human8.

‘De MENA-regio is een boeiende regio is voor bedrijven om te verkennen. Met een van de jongste bevolkingsgroepen ter wereld zorgt deze smeltkroes van culturen en etniciteiten voor een snel veranderende en evoluerende samenleving’, vult Kurt Thompson aan.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?