Human8 sluit strategisch partnership met SevenSeas

Door Jan Roekens | 30-05-2023

Human8 (voorheen InSites Consulting) gaat een strategisch ‘community’-partnership aan met het Japanse SevenSeas Marketing Research, de lokale customer-centric intelligence organisatie. De samenwerking heeft als doel om SevenSeas te ondersteunen bij het in de markt zetten van communities in Japan.

Maz Amirahmad Human8 heeft de afgelopen tijd geïnvesteerd in strategische regionale partnerships om de community-technologie en diensten over de hele wereld uit te breiden. Begin 2021 kondigde Human8 nog een partnership aan met Provokers in Latijns-Amerika. Na succesvolle overnames van ABN Impact (kantoren in Singapore, Hong Kong, Shanghai, Manilla, Jakarta, Bangkok en Seoul) en Answer Global (Taipei) kijkt Human8 nu naar Japan, de op twee na grootste markt voor marktonderzoek in de regio.

‘Door de samenwerking kan SevenSeas profiteren van onze community expertise, technologie en onze innovatieve aanpak, en gebruikmaken van de ruime ervaring van onze mensen’, zegt Maz Amirahmadi, Managing Director APAC bij Human8.

Human8 is Kennispartner van Daily Data Bytes.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?