InSites Consulting breidt Europese positie uit met overname Happy Thinking People

Door Geplaatst door de redactie | 19-01-2023

InSites Consulting versterkt zijn Europese positie en kondigt met de overname van Happy Thinking People (met hoofdkantoor in München en vestigingen in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk) zijn nieuwste acquisitie in de regio aan.

Happy Thinking People werd in 1989 opgericht. De van oorsprong kwalitatieve boutique-agency is een internationaal gerenommeerd marktonderzoeks- en innovatiebureau. In 2021 stond het op de eerste plaats in de marktforschung.de research sector imago-studie, categorie Innovation & Creativity.

De overname is de vierde van de groep in de Europese regio, na die van eÿeka (creative crowdsourcing) in april 2019, Join the Dots (online insight communities) in juli 2019 en Space Doctors in december 2021.

Sven Arn (foto), CEO van Happy Thinking People: ‘We sluiten met plezier aan bij de InSites Consulting-groep en kijken ernaar uit om samen met dit geweldig bedrijf aan het volgende hoofdstuk voor Happy Thinking People te beginnen. Na 30 jaar is het een grote stap om deel uit te maken van een grotere organisatie. We waren echter enorm enthousiast toen InSites Consulting ons benaderde. Het is een bedrijf met een passie voor inzicht in markten, mensen en merken, en vooral voor het omzetten van die inzichten in actie voor klanten.’

Happy Thinking People zal tot nader order onder de eigen merknaam blijven werken. Het team wordt opgenomen in de internationale groep, die hiermee meer dan 900 mensen op 23 locaties zal tellen en een omzet genereert van ongeveer 120 miljoen euro.

Als aandeelhouder van InSites Consulting zal Sven Arn toetreden tot de Global Partner Board. Hij zal ook een rol spelen bij het begeleiden van het integratieproces voor Happy Thinking People.

InSites Consulting is Kennispartner van Daily Data Bytes

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?