Meld je (vóór 14 mei) aan voor het SMART Bestuur ’23-’25!

Door Jan Roekens | 25-04-2023

Lijkt het je leuk om inspirerende seminars en congressen op te zetten? Mensen met elkaar in verbinding te brengen? En daarnaast natuurlijk ook je eigen netwerk binnen marktonderzoek te vergroten en je skills en CV een extra boost te geven? Dan ben je bij het SMART-bestuur aan het juiste adres!

Wat ga je doen als SMART-bestuurslid? Nou, je gaat vooral veel nieuwe mensen in je vakgebied ontmoeten. Maar bestuurslid zijn is natuurlijk veel meer dan dat. Om het even in bullets te gieten, ga je:

  • Jaarlijks twee SMART Talks organiseren. Dit zijn seminars aan het einde van de middag, die worden afgesloten met een borrel.
  • Het SMART Congres – ook wel het hoogtepunt van je jaar – tot in de puntjes organiseren: van een thema bedenken, tot de programmering opstellen, van regelen van inspirerende sprekers en workshops tot vinden van een gave locatie.
  • SMART continu promoten: denk hierbij aan de socialmediakanalen, de nieuwsbrief, de Daily Data Bytes, promotie op het MIE en alle andere leuke ideeën die je kunt bedenken om onze naamsbekendheid tot illustere hoogtes te laten reiken.

Dat waren de baten, nu de onvermijdelijke lasten. Doorgaans ben je zo’n twee à drie uur per week kwijt aan je activiteiten, wat iets meer kan worden wanneer een evenement voor de deur staat.

Enthousiast geworden? Mooi! Terecht trouwens ook. Solliciteren kan via onderstaande link.

Schrijf je nu in via deze link!

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?