Minister Adriaansens bezoekt ondernemerspanel

Door Redactie Daily Data Bytes | 15-12-2022

Afgelopen maand geleden vond de eerste live bijeenkomst plaats van het ondernemerspanel op het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) in Den Haag. De bijeenkomst was georganiseerd door MWM2 en het ministerie van EZK. Ook minister Micky Adriaansens was op deze bijeenkomst aanwezig om vragen van ondernemers te beantwoorden en het belang van het panel te benadrukken.

Minister Adriaansens sprak de leden van het panel – allemaal ondernemers – toe over de meerwaarde van het panel: ‘Het is geweldig dat u er bent, wij werken voor een goed ondernemingsklimaat. Daarvoor hebben we ook u hard nodig om aangesloten te zijn op de praktijk van ondernemers. En dus de goede dingen te doen.’

Sinds 2021 beheert MWM2 in opdracht van ministerie van EZK het ondernemerspanel met daarin 150 ondernemers uit heel Nederland. Het panel heeft als doel inzichten bij ondernemers op te halen ter verbetering en doorontwikkeling van het ondernemings- en vestigingsklimaat van Nederland. In het panel ‘Ondernemersdenkenmee.nl’ gaan ondernemers met elkaar en met het ministerie van EZK in gesprek over onderwerpen waar ondernemers in hun dagelijkse praktijk mee te maken hebben.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?