MOA/Rockfeather Data Science Summer School 2022

Door Redactie Daily Data Bytes | 09-08-2022

Het voorspellen door middel van data science-technieken is volgens Gartner een van de snelstgroeiende domeinen in het totale data- en analytics werkveld. Maar hoe ga je hier als ambitieuze professional mee om? Hoe raak je bekend met alle termen en ontwikkel je de vaardigheden voor de praktijk? En dan zonder dat je een vierjarige opleiding tot volleerd data scientist hoeft te volgen? Dat kan in de Data Science Summer School.

De MOA Profgroep Data Science en Rockfeather organiseren op drie achtereenvolgende vrijdagen de Data Science Summer School. In deze reeks doe je kennis op om zelf met data science-vraagstukken aan de gang te gaan en binnen een bedrijf te herkennen waar mogelijkheden liggen omtrent data science.

De eerste Summer Schooldag is op vrijdag 12 augustus. Op die dag staan o.a. machine learning, tools voor citizen data en een eerste Python-training op het programma. Een week later, op 19 augustus, ga je verder met Python en leer je hoe je de theorie van machine learning in de praktijk kunt brengen. Op de afsluitende dag, 26 augustus, duik je in case studies waarin alle geleerde vaardigheden worden toegepast op een dataset uit de praktijk.

Een gedeelte van de training wordt in het Engels gegeven.

Inschrijven

Een inschrijving geldt voor het gehele programma. De kosten zijn € 995,- (ex btw). Indien je alleen de eerste dag wilt volgen, is dit mogelijk voor € 495,-. Neem hiervoor contact op met Anna-Lotte de Haan via opleidingen@moa.nl.

Kijk voor alle informatie en inschrijving op

MOA/Rockfeather Data Science Summer School 2022-Regulier – MOA Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek en Analytics

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?