Niels Schillewaert verlaat Human8

Door Jan Roekens | 13-02-2024

Niels Schillewaert, medeoprichter van Human8 (voorheen InSites Consulting), neemt afscheid van het bureau en van zijn functie als head of solutions en managing partner. 

Vorig jaar promoveerde Camille Nicita binnen Human8 van managing director voor Noord-Amerika tot global CEO, als opvolger van Kristof de Wulf.

Niels Schillewaert verlaat Human 8
Niels Schillewaert

Schillewaert hielp bij het opzetten van (destijds) InSites Consulting in 1997 in Antwerpen, en hij stond aan het hoofd van de wereldwijde expansie en de ontwikkeling van online enquêtes en panels, communities, social media listening en academisch onderzoek en onderwijs.

Human8 zegt dat Schillewaert zijn functie neerlegt om plaats te maken voor een nieuwe generatie leiders, maar het bureau kondigt nog geen opvolger aan. Schillewaert blijft wel aandeelhouder en niet-uitvoerend partner bij Human8.

Niels Schillewaert zegt dat hij te zijner tijd met een aankondiging komt over een nieuwe onderneming, en verder: ‘Als ik kijk naar waar Human8 nu staat met zijn wereldwijde bereik door fusie van verschillende bedrijven, een veelzijdige portfolio, eigen technologie en een ongelooflijk getalenteerde groep van mensen, dan kan ik alleen maar onder de indruk zijn.’

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?