NIMA-crowdfundingactie voor Oekraïense marketeers

Door Redactie Daily Data Bytes | 19-05-2022

NIMA heeft samen met ETCN een crowdfundingactie opgezet om zoveel mogelijk geld op te halen om (gevluchte) Oekraïense marketeers een gratis NIMA-opleiding aan te bieden. NIMA doet een oproep om hieraan mee te helpen.

Al bijna 20 jaar werkt NIMA samen met Jacco Stolker van ECTN voor NIMA-opleidingen in Centraal en Oost-Europa. Ook in de Oekraïne werden jaarlijks tientallen mensen opgeleid voor de NIMA A en B diploma’s. Met een crowdfundingactie willen NIMA en ECTN nu marketeers uit dat land helpen bij het examen NIMA A en B. De examens worden gedoneerd, zodat de marketeers in deze bizarre tijden zonder kosten hun diploma kunnen behalen. De diploma’s zijn Europees erkend en op die manier kunnen ze in Europa aan de slag of hopelijk op korte termijn Oekraïne helpen mee opbouwen.

Jacco Stolker van ETCN zegt over de actie: ‘Toen ik mijn contacten uit de Oekraïne vertelde over dit initiatief waren hun reacties hartverwarmend. Zij staan te popelen om de NIMA-opleiding aan te bieden, en er hebben zich al veel geïnteresseerden aangemeld.’

Help jij ook mee? Voor € 1.000 kan één Oekraïense marketeer al een NIMA-diploma behalen. Maar elk bedrag van jouw bureau of bedrijf is heel welkom!
Doneren kan via Inzamelingsactie van NIMA Nederlands Instituut Voor Marketing : NIMA in actie voor Oekraïne (gofundme.com)

Alle informatie over de actie vind je op www.nima.nl/oekraine

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?