Norstat opent nieuw Nederlands hoofdkantoor in Amsterdam

Door Jan Roekens | 11-07-2023

Norstat opende afgelopen week haar nieuwe Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam. Het kantoor, gevestigd op het voormalige Stork-terrein in Oostenburg, biedt plek aan het gehele Norstatteam in Nederland van zo’n 35 medewerkers. Ook heeft het nieuwe pand een state-of-the-art onderzoeksruimte plus een aparte ruimte voor de afhandeling van inhome user tests.

Met het starten van de Nederlandse vestiging onderstreept Norstat haar ambitie om de grootste data-provider in Europa te worden. De Nederlandse markt speelt een belangrijke rol in het waarmaken van de ambitie. Norstat levert respondenten voor o.a. online surveys via Norstatpanel.nl, voor kwalitatief marktonderzoek via Respondenten.nl en users voor alle soorten UX-onderzoek via TestingTime.com.

In het Norstat-panel zitten meer dan 2,9 miljoen panelleden verspreid over 19 landen. Het Nederlandse panel telt op dit moment meer dan 47.000 actieve panelleden. De ambitie is om eind dit jaar het aantal leden te hebben verdubbeld.

Norstat betrad de Nederlandse markt in 2021 en creëerde de Nederlandse vestiging door de overnames van Respondenten.nl en CG Research. Door de fusie van deze twee bedrijven werd Norstat dé marktleider voor de werving van respondenten voor kwalitatief onderzoek. Op dit moment bouwt het bedrijf aan het verder laten groeien van de kwantitatieve activiteiten zoals Norstat Digital Solutions en aan het uitrollen van TestingTime.com.

Het nieuwe adres is Oostenburgervoorstraat 83, 1018 MP Amsterdam.

Norstat is Kennispartner van Daily Data Bytes

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?