PvKO verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Door Jan Roekens | 30-06-2020

Platform voor Klantgericht Ondernemen heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Angéline Maas, Vice President Customer Services DHL en Berend-Jan Rietveld, Head of Passenger Experience Schiphol.


Angéline Maas werkt al ruim 10 jaar in de klantcontact business. Van huis uit jurist is zij na diverse functies op het gebied van consultancy, insurance management en payrolling bij DHL Express in het klantcontact terecht gekomen, en erdoor ‘gegrepen’: “Goed klantcontact kan echt het verschil maken voor je merk en bedrijf. Dat betekent elke dag opnieuw de uitdaging aangaan ‘to put the customer at the heart of everything we do’ zoals we bij DHL Express zeggen. De PvKO community faciliteert klantgerichtheidsprofessionals hierin met kennis, netwerken en inspiratie. Ik verheug me er dan ook op bij te dragen aan deze organisatie”.

Berend-Jan Rietveld werkt ruim 8 jaar bij Amsterdam Airport Schiphol, waar hij zich vanaf april 2018 als Head of Passenger Experience bezighoudt met de klantstrategie voor reizigers. Daarvoor heeft hij in diverse marketing, communicatie en business development functies gewerkt bij o.a. De Boer Structures en communicatieadviesbureau Schoep en van der Toorn. In 2018 werd hij verkozen tot ‘Service Excellence Professional van het Jaar’. Deze titel dankt hij aan een plan om vliegtuigmaatschappijen op Schiphol Airport een excellente service te bieden, gefundeerd op het Service Excellence Model. “De missie van het PVKO om Nederland top klantgericht te maken sluit perfect aan bij mijn streven om elke dag bezig te zijn met klantgerichtheid, en hier continu op te blijven verbeteren. Het lijkt me geweldig leuk en een uitdaging om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het verder uitbouwen van de PVKO community.”

PvKO Voorzitter Daan Noordeloos verheugt zich op de samenwerking met het nieuwe team, dat naast Angeline en Berend-Jan bestaat uit Lesly Broekaart (RET), Baukje Korsten (Soleo Groep) en Jan-Hein Pierik (Sygnific): ”Een team van klantgedreven professionals uit verschillende organisaties die een fantastische basis vormen om onze visie en de groei van ons netwerk te realiseren.”

Bron: Persbericht PvKO, 25 juni 2020

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?