Ruigrok over de kracht van inclusief onderzoek én onderzoek in actie!

Door Jan Roekens | 07-03-2024

Ook dit jaar neemt Ruigrok deel aan het MIE, als gouden sponsor en kennispartner. Op 13 en 14 maart zijn er round tables over de kracht van inclusief onderzoek en de impact daarvan op productontwikkeling en communicatie. En in een lezing komt de vertaling van onderzoek naar actie ruim aan bod.

De do’s en don’ts van inclusief onderzoek

Dit jaar host Ruigrok twee maal een round table. Onder leiding van Jesca Dembinski (foto midden) en Marit Klooster (foto links) bespreek je de do’s en don’ts van inclusief onderzoek. Jesca deelt waardevolle inzichten en ervaringen, met als doel om praktische tips te bieden die direct toepasbaar zijn. De sessies zijn een unieke kans om te leren hoe je producten, diensten en communicatie toegankelijker maakt voor een breed en divers publiek.
De twee sessies vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 maart, van 10.00 tot 10.45 uur. Met slechts zes tot acht plaatsen per sessie bieden de round tables een goede setting voor een open discussie, het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Let op: de beschikbaarheid is beperkt, dus schrijf je snel in (via www.mie.nl).

Samenwerking met Interpolis: Van onderzoek naar actie

Op donderdag 14 maart, van 10.00 tot 10.45 uur, presenteert Zoë Dankfort (foto rechts) in samenwerking met Interpolis (Sanne Dankvoort en Christiaan Buitenhuis) een lezing over een gezamenlijk onderzoekstraject: ‘De financiële gevolgen na overlijden’. De lezing belicht niet alleen het onderzoek zelf en de daaropvolgende What’s Next workshop, maar ook de concrete impact en vervolgstappen binnen Interpolis. De sessie vindt plaats in de Ruigrok-zaal.

Ook op de beursvloer

Naast de inhoudelijke bijdragen is Ruigrok ook aanwezig op de beursvloer. Ze zijn te vinden in stand 12. Kom langs voor een praatje of gewoon om kennis te maken.

Alle informatie over het MIE en reserveren van kaarten: www.mie.nl

Ruigrok is Kennispartner van Daily Data Bytes

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?