Save the date: 23 maart is de volgende SMART-Talk!

Door Jan Roekens | 02-03-2023

We kondigden ‘m al eerder aan: de SMART-Talk, en nu is er ook een datum bekend! Noteer daarom meteen donderdag 23 maart in de agenda, en schrijf erbij dat de Talk wordt gehouden bij Direct Research aan de Herengracht 454 in Amsterdam.

Zoals gebruikelijk zal het evenement aanvangen rond 16.00 uur, en wordt er om een uur of 18.00 uur afgesloten met een feestelijke borrel. Binnenkort kun je je aanmelden!

Bart Massa (Validators) en Eline Zwinkels (MediaTest) komen op deze derde lentedag hun visie op onderzoek delen. Hun expertises vallen perfect in de doelgroep: podcasts en jongeren.

Bart Massa, Business Manager bij Validators

Kennisdeling op een leuke laagdrempelige manier, dat is de insteek van de podcast van het bureau. Opmerkelijk! Niet de visie en producten van Validators, maar juist het oogpunt van de consument moest centraal komen te staan. Bart vertelt over wat er komt kijken bij het opzetten van de podcast en hoe de podcast helpt om een band met je doelgroep op te bouwen.

Eline Zwinkels, Senior Research Consultant bij MediaTest

Eline komt ons vertellen over het grote jongerenonderzoek van MediaTest. Dit onderzoek is een samenwerking met WayneParkerKent en Mediahuis, waaraan in 2022 meer dan 2.400 Nederlandse jongeren meededen. Uiteenlopende onderwerpen, zoals mediagedrag, gezondheid, financiën en duurzaamheid komen langs. Tijdens haar presentatie vertelt Eline alle ins en outs over Gen Z en millennials en de verschillen tussen de metingen van afgelopen jaren. Daardoor krijg je een breed beeld van de leefwereld van Nederlandse jongeren en welke trends een rol speelden.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?