SKIM benoemt Managing Director Amerika

Door Jan Roekens | 24-10-2023

SKIM heeft Jeff Haselum benoemd tot Managing Director VS. Hij volgt bedrijfsveteraan Jeroen Hardon op, die na vijf jaar leiding te hebben gegeven aan het Amerikaanse team nu terugkeert naar het hoofdkantoor, om daar de functie op zich te nemen van Global Lead, Methodology and Analytics.

Jeff Haselum
Jeff Haselum

Jeff Haselum wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de groei- en innovatiestrategie in de VS. Hij komt van shopper insights-bedrijf Behaviorally, waar hij Senior Vice President en hoofd van het kantoor in New York was. Karin Lieshout, Global Managing Director van SKIM, over de benoeming: ‘Jeff’s dynamische en collegiale leiderschapsstijl maakt hem perfect geschikt voor deze rol. Met oog voor creativiteit en een focus op klantrelaties, zal Jeff zeker een positieve impact hebben op SKIM’mers en onze klanten.’

SKIM werd in 1979 opgericht door Dirk Huisman. Het bureau opende vorige maand een kantoor in Parijs, de vierde vestiging in Europa en de tiende wereldwijd. De Amerikaanse tak zit in Hoboken, New Jersey.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?