Nieuwe SMART-bestuursleden

Door Jan Roekens | 25-10-2022

Afgelopen zomer ging een aantal bestuursleden na twee jaar trouwe dienst met welverdiend SMART-pensioen. Zij droegen het stokje over aan een viertal nieuwe bestuursleden. We stellen ze voor.

Yvonne Drijver

Yvonne DrijverYvonne heeft een achtergrond in antropologie en marketing waardoor ze altijd bezig te achterhalen waarom mensen doen wat ze doen. Een passie die goed van pas komt in haar werk als marktonderzoeker bij Ruigrok in Amsterdam. Naast het neerzetten van toffe en leerzame evenementen, hoopt zij komend jaar mensen met dezelfde passie te ontmoeten.

 

Ruben van Rooijen

Ruben van RooijenRuben zette zijn eerste stappen in de wereld van het marktonderzoek bij Kantar Millward Brown in Mexico-Stad. Tegenwoordig werkt hij als marktonderzoeker bij Blue Field Agency in Amsterdam. Hij kijkt er naar uit om via SMART gelijkgestemden te ontmoeten en een bijdrage te leveren aan het organiseren en onder de aandacht brengen van inspirerende congressen en seminars.

 

 

 

Anne-Marie Verouden

Anne-Marie VeroudenAnne-Marie werkt als kwantitatief Research Consultant bij Haystack-Consulting. Ze houdt zich bezig met verschillende type consumentenonderzoek. Ze kijkt ernaar uit om samen met het bestuur inspirerende en vooral ook gezellige events op te zetten. En om daarmee young professionals bij elkaar te brengen en kennis te delen.

 

Myrna Welling

Myrna WellingMyrna is werkzaam bij MeMo² als Head of THX Operations nadat ze er eerst een jaar als researcher heeft gewerkt. Met het SMART bestuur hoopt ze ten eerste een leuk jaar te hebben met alle andere bestuursleden. Verder kijkt ze ernaar uit andere marketeers en ambitieuze professionals te ontmoeten.

 

 

Tweedejaars bestuursleden Eline de Jong, Krijn Vugts, Ruben van Meerkerk en Sander Nieuwkerk completeren het bestuur.

Extra! Op 10 november a.s. vindt er weer een SMART Talk plaats.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?