SMART – recap en vooruitblik

Door Jan Roekens | 10-01-2023

SMART organiseert evenementen voor startende marketing- en onderzoekstalenten. En wanneer ben je een talent? Dat is iedereen die zich een talent voelt. SMART organiseert twee keer per jaar een ‘Talk’ en één keer per jaar een groot congres met interessante verhalen van experts uit het vakgebied en genoeg gelegenheid om te netwerken op mooie locaties.

De SMART-organisatie blikt met een tevreden gevoel (en trots) terug op het afgelopen jaar. De georganiseerde evenementen werden veelvuldig bezocht door een leger aan enthousiaste young professionals, en ze gingen zonder uitzondering door tot in de late uurtjes. Het voltallige SMART-bestuur, wil iedereen die de magische woorden ‘ik was erbij’ in de mond mag nemen, van harte bedanken.

Wat is er het afgelopen jaar georganiseerd:

  • Een Nieuwjaars-Talk, rondom het onderwerp ‘Talentonwikkeling en kunnen inspelen op onbewust en irrationeel gedrag’.
  • Een congres bij het prachtige Amsterdam Art Center, met als thema ‘De kunst van impactvolle verandering’.
  • Een Najaars-Talk ten kantore van Dynata, met als thema ‘De wondere wereld van innovatie en creatie’.

Save the date: SMART Talk februari

Begin februari staat de eerstvolgende SMART Talk alweer op de planning. Die is, misschien een beetje optimistisch, omgedoopt tot voorjaarstalk. Het thema, de twee sprekers, de locatie en de exacte datum van het evenement worden op korte termijn onthuld. Houd de SMART-berichten in deze nieuwsbrief in de gaten.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?