SMART zoekt bedrijven die het verschil willen maken

Door Jan Roekens | 04-06-2024

SMART Onderzoek is de organisatie binnen het Data & Insights Network voor jonge professionals in het marktonderzoeksvak en in data science. Op een informele manier komt jong talent van verschillende organisaties met elkaar in contact en wordt er kennis uitgewisseld. En daarbij kan SMART altijd steun gebruiken.

SMART organiseert een paar keer per jaar SMART talks, én een jaarlijks congres waarin experts uit het vak aan het woord komen. Dit jaar stond SMART ook op het MIE met een round table, en er is zelf een SMART-podcast.

De organisatie zorgt ervoor dat starters een helder inzicht krijgen in hun carrièremogelijkheden, en het werkt volop aan het enthousiasmeren van studenten voor de wereld van marketing en onderzoek.

Kortom, bij SMART Onderzoek draait het allemaal om verbinden, ontdekken en inspireren. Daarom ook zoekt de organisatie naar bedrijven die de missie willen ondersteunen. Wil jouw bedrijf een rol spelen in het stimuleren van jong talent en het bevorderen van kennisuitwisseling? Neem dan contact op en ontdek hoe jouw bijdrage het verschil kan maken.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?