SMART zoekt nieuwe bestuursleden

Door Redactie Daily Data Bytes | 17-05-2022

SMART is op zoek naar nieuwe bestuursleden en doet daarom een oproep om voor 10 juni te reageren. Wat wordt er geboden? Inspirerende seminars en congressen meehelpen opzetten, mensen met elkaar in verbinding brengen, en daarnaast natuurlijk ook je eigen netwerk binnen marktonderzoek vergroten.

Bestuurslid zijn is veel meer dan dat, zegt het SMART-bestuur. Kort gezegd: je organiseert samen met het team jaarlijks twee SMART Talks. Dat zijn gratis (en tegelijkertijd interessante) seminars aan het einde van de middag, die worden afgesloten met een borrel. Je organiseert ook het SMART Congres – het hoogtepunt van het jaar. En dat gaan van het bedenken van het thema en het opstellen van het programma tot het regelen van inspirerende sprekers en workshops – en een gave locatie.
En verder heb je ook een rol in de promotie van SMART; denk aan de socialmediakanalen, de nieuwsbrief, Daily Data Bytes, promotie op het MIE en alle andere leuke initiatieven om de naamsbekendheid te vergroten.

Wat kost je dat? Doorgaans ben je zo’n twee à drie uur per week kwijt aan de activiteiten, wat iets meer kan worden wanneer een evenement voor de deur staat. Ongeveer één keer per maand wordt er een vergadering gehouden, maar de frequentie is ook afhankelijk van de zaken die op de agenda staan.
Wie nu enthousiast is geworden kan zich aanmelden via deze link. De deadline voor inschrijven is 10 juni. Zijn er nog vragen dan beantwoordt het bestuur ze graag. Stuur een mail naar smart@moa.nl.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?