SMART bestuur

SMART zoekt nieuwe bestuursleden

Door Geplaatst door de redactie | 02-06-2021

SMART is de ontmoetingsplaats voor startende talenten op het gebied van marketing en onderzoek. Het bestuur bestaat uit negen mensen die werken in marketing en marktonderzoek, zowel aan bureau- als klantzijde, en ze doen een oproep voor nieuwe bestuursleden.

Een deel van ons bestuur draait nu een jaar mee als bestuurslid, een ander deel heeft er alweer twee jaar opzitten en maakt vanaf juli plaats voor frisse blikken. Dus we zijn op zoek naar nieuwe mensen. Spreekt het je aan om meer te leren over nieuwe onderzoeksmethodes, marketingtools en tegelijkertijd je netwerk te verbreden? En wil jij je de komende twee jaar inzetten voor young professionals in marketing en onderzoek? Dan zoeken wij jou!

Behalve het ontmoeten van veel nieuwe mensen uit jouw vakgebied en het lol maken met je medebestuursleden tijdens vergaderingen en borrels ga je aan de slag met:

  • Organiseren van SMART Talks. Dit zijn gratis (online) seminars die aan het einde van een middag plaatsvinden, waarbij één of twee sprekers een inspirerend verhaal vertellen. Met, als het even kan, een borrel ter afsluiting;
  • Promoten van SMART zelf en ons vakgebied. Bijvoorbeeld via social media, vakbladen en op het MIE;
  • Het SMART congres. Dit is ons hoogtepunt van het jaar. Rondom een actueel thema dat speelt in ons vak, zetten we een hele dag op met een programma vol met inspirerende sprekers en workshops, voor én door young professionals

Lees meer over wat SMART doet en wat het inhoudt om bestuurslid te zijn op smartonderzoek.com.

Je kunt je hier vervolgens direct aanmelden!

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?