Speciaal Effie Awards seizoen 2020 gaat van start

Door Jan Roekens | 28-05-2020

Het nieuwe Effie Awards seizoen is officieel geopend. Adverteerders en bureaus kunnen alle cases die buitengewone resultaten laten zien inzenden om de effectiviteit van het vakgebied te eren en vieren, juist in deze tijd. VEA en BvA geven hoge kortingen in het coronajaar; leden kunnen zelfs kosteloos inzenden. 


Om deelname dit jaar voor iedereen mogelijk te maken, hebben de BvA en VEA besloten de inschrijfkosten eenmalig sterk te reduceren.
Voor niet-leden geldt dit jaar een korting tot 75%. Leden kunnen voor de eerste deadline 15 juli zelfs kosteloos deelnemen.

Mary Hoogerbrugge (voorzitter Effie Stuurgroep) “Juist nu is het zo belangrijk om te laten zien dat het loont om in communicatie te investeren. Het is geweldig dat VEA en BvA dat ook doen en zo gereduceerde tarieven mogelijk maken”.

Persoonlijke coaches

Tijdens deze editie van de Effie Awards kunnen caseschrijvers hulp krijgen bij het schrijven van een goede case, in de vorm van een persoonlijke coach. De ervaren oud-juryleden Michael Amiabel, Margot Bouwman, Jos van den Bergh, Hans Bauman, Boris Nihom Martin Leeflang en Andy Santegoeds stellen hun tijd en kennis beschikbaar hiervoor.

Gratis Effie Masterclass

Voor wie vast in de stemming wil komen organiseert Effie Awards do 28 mei om 17:15, een Effie Masterclass, “wat je moet weten als wilt inzenden – en winnen” deze is gratis te volgen via https://www.effie.nl/nieuws/effie-masterclass-2020

 

De uitreiking vindt net als andere jaren in november plaats. Plaats, datum en hoe het wordt georganiseerd, wordt later bekend gemaakt.

Over Effie Awards

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sylvie Visser Witkamp (VEA): 06 – 5209 0980, e-mail: sylvie@vea.nl

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?