Sprints & Sneakers Festival: van talks tot party

Door Jan Roekens | 05-09-2023

Op 29 september 2023 organiseert Sprints & Sneakers een festival voor marketeers bij Thuishaven in Amsterdam. Na de uitverkochte eerste editie in 2022, verwacht de organisatie opnieuw een samensmelting van congres en festival. Overdag is er tijd voor inhoud, ’s avonds is het feest.

Congressen zijn vaak saai en de meeste festivals zijn niet leerzaam, zo zeggen de organisatoren. Dus waarom zou je niet het beste van die twee werelden combineren? Het Sprints & Sneakers Festival werd met dat idee geboren en het verkocht bij de eerste editie afgelopen jaar direct uit.

Dit jaar is er, onder leiding van Hans Kazan, een inhoudelijk programma met de sfeer van een festival. Overdag presenteren diverse sprekers talks en interactieve workshops waarin thema’s als groei en impact centraal staan. Er is ruimte voor de ruim 2500 marketeers en ondernemers om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. ’s Avonds transformeert het programma naar een groot feest met muzikale acts.

Leiderschap en groei

Een van de sprekers is Dominique Schreinemachers, militair vlieger bij de Luchtmacht. Als oprichter van The Boost Company deelt zij haar inzichten op het gebied van leiderschap en teamwork, persoonlijke groei en levensvaardigheden. Philip Prestele-Schneider, Start-up Growth Expert van de Technische Universiteit München, geeft zijn visie op het stimuleren van groei en succes voor startups.

Gastheer, Sprints & Sneakers-oprichter en growth-hacker, Bart Snijders, houdt een talk over effectieve groeistrategieën.

Feest

Zodra de zon ondergaat, verandert het festivalterrein in een feest met muzikale acts, met als hoogtepunt De Jeugd van Tegenwoordig. Met optredens van Giso en Wim, Jasper Fioole en Sprints & Sneakers Sound System gaat het feest daarna tot in de late uurtjes door.

Het festival vindt plaats op 29 september 2023 bij Festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via www.sprintsandsneakers.com/festival.

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?