Strategisch partnerschap Kantar Public & MARE

Door Redactie Daily Data Bytes | 09-06-2022

Op 1 juni zijn Kantar Public en MARE een strategisch partnerschap aangegaan, specifiek op het gebied van onderzoek binnen het publieke domein in Nederland. MARE is binnen dit partnerschap verantwoordelijk voor het kwalitatieve onderzoek en Kantar Public voor alle andere vormen van dataverzameling, variërend van innovatieve tot klassieke methoden.

Door deze samenwerking kan MARE, volgens eigen zeggen, klanten een nog bredere range aan ervaring en innovatie bieden en daarmee de leidende positie in de publieke markt verstevigen en beter inspelen op toekomstige behoeften van klanten.

Drie kwalitatieve onderzoekers van Kantar Public worden toegevoegd aan het team van MARE, waarmee het partnerschap direct bestendigd wordt. Beide partijen zien groei in het publieke domein en bouwen gezamenlijk verder aan de ontwikkeling binnen deze tak. De recente aankondiging van de verkoop van Kantar Public aan investeerder Trilantic Europe draagt hier goed aan bij, zijn de partners van mening. In de toekomst zal Kantar Public als zelfstandig bedrijf verder gaan, met volledige specialisatie en focus op de publieke markt.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?