SWOCC lanceert ‘SWOCC voor onderwijs’

Door Redactie Daily Data Bytes | 06-10-2021

SWOCC lanceert ‘SWOCC voor onderwijs’. Via een speciale website is het voor iedere onderwijsinstelling mogelijk om breed toegang te krijgen tot SWOCC-content op basis van IP-gecontroleerde toegang. Hiermee wil SWOCC niet alleen een kennisbank zijn voor marketing- en communicatieprofessionals, maar ook voor studenten, docenten en onderzoekers van onderwijsinstellingen.

Met ‘SWOCC voor onderwijs’ hebben docenten, studenten en onderzoekers via een speciale website – bibliotheek.swocc.nl – breed toegang tot wetenschappelijke kennis op het gebied van merken, marketing en communicatie. Op de website zijn meer dan 80 SWOCC-publicaties te vinden over uiteenlopende onderwerpen van corporate branding tot influencer marketing en de werking van reclame.

Daarnaast biedt de website toegang tot de SWOCC Modellenbank, een online database van merkmanagement-modellen op het gebied van positionering, segmentatie, communicatie, besturing en evaluatie.

Inspiratie

Voor docenten is het mogelijk de publicaties of modellen te integreren als studiemateriaal in vakken. Studenten kunnen de publicaties en modellen gebruiken als inspiratie of naslagwerk voor studie-opdrachten of scripties. Onderzoekers kunnen publicaties gebruiken als naslagwerk voor hun literatuurstudie.

Meer informatie over SWOCC voor onderwijs is hier te vinden.

Auteur: Redactie Daily Data Bytes, Hoofdredacteur Jan Roekens.

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?