Topic of the Year-symposium op 1 juni

Door Jan Roekens | 25-05-2023

Op 1 juni a.s. vindt in het House of Watt in Amsterdam Topic of the Year-symposium plaats. Op het symposium spreken de genomineerden voor de Data & Insights-award voor Insights Scientist van het jaar. De jury van de prijs bepaalt na het symposium wie winnaar wordt van de award. Deelname aan het congres is gratis.

Het Topic of the Year 2023 is ‘Robots: key to marketing data and insights!’ Het is het onderwerp voor de Data & Insights-award voor Insights Scientist van het jaar, waarvoor drie wetenschappers zijn genomineerd. Op 1 juni wordt, door een jury, bepaald wie er wint, en de bekendmaking en uitreiking is op 29 juni a.s. bij Innstyle aan de Maarsseveense Plassen. Op die dag worden ook de andere D&IN-awards uitgereikt.

Programma van 1 juni:

14.00 – 14.05 Opening door dagvoorzitter Yvonne van Everdingen
14.05 – 14:35 Robots in the real world, the changing face of technology (Roeland van Oers)
14.35 – 15.05 Een sociale robot die een gesprek aangaat om jou te leren kennen – (Piek Vossen – Vrije Universiteit Amsterdam)

15.30 – 16.00 Enig, of toch eng? Robots in de dienstverlening (Jenny van Doorn – RU Groningen – genomineerde)
16.00 – 16.30 Frontline service robots: A practical narrative of the current insights – (Jeroen Schepers – Technische Universiteit Eindhoven – genomineerde)
16.30 – 17.00 Maastricht Center for Robots: Inzicht door verbinding tussen onderzoek, onderwijs en praktijk (Gaby Odekerken en Dominik Mahr – Universiteit Maastricht – genomineerden)
17.00 – 17.05 Afsluiting door dagvoorzitter Yvonne van Everdingen

Meer informatie en reserveren via

Data and Insights Network – Symposium Topic of the Year – Robots: key to marketing data and insights! (datainsightsnetwork.nl)

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?