Twee inspirerende dagen bij Best of MIE

Door Jan Roekens | 27-09-2021

Afgelopen week opende de Jaarbeurs haar deuren voor Best of MIE, twee inspirerende dagen met de best beoordeelde lezingen van Road to MIE van het voorjaar, en uitgebreid met een magische masterclass en een workshop internationale marketing.

De binnenkomst was enigszins onwennig, maar na de corona- en registratie-check kwam het goed op gang in de bubbel. Michiel Dullaert en Tim Zuidgeest, Best of the Best van Road to MIE, beten het spits af in twee enthousiaste sessies met de laatste insights.
Dagvoorzitters Wiepke van der Wal, Bas de Vries en Hans de Jong verzorgden de aankondigingen van de sprekers in de goed gevulde Markteffect- en Phebi-zalen.

Vlak voor de lunch zorgde Hans Kazàn voor een vleugje magie en werd Unravel het hemd van het lijf gevraagd tijdens hun live Ask-me-anything lunchwebinar. Dankzij de Markteffect-worstenbroodjes en de Dynata-cocktails was ook de netwerkborrel weer als vanouds.

De MOA is blij dat er ondanks alle corona-maatregelen toch een fantastisch event is neergezet en dankt daarvoor de partners en bezoekers.

Deze week vind je op mie.nl alle highlights van Best of MIE en de presentaties van de sprekers. De MOA hoopt iedereen volgend jaar weer te mogen begroeten tijdens MIE’22, de jubileumeditie.

Volg M(I)E! op LinkedInTwitterInstagram

 

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?