MI Match presenteert vacatures in marktonderzoek en data-analytics

Door Jan Roekens | 10-05-2022

MI Match is actief op het gebied van selectie van vaste krachten en freelancers voor marktonderzoek en data-analytics. Het bureau geeft hun én bedrijven zo de mogelijkheid om de beste keus te maken voor carrière en organisatie. MI Match schreef de volgende bijdrage.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je daar nog niet uit, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat er nog meer is? Op basis van onze marktkennis en jarenlange ervaring denken we een goede inschatting te kunnen maken van wat past bij jouw ambities en mogelijkheden.

Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan. Zit er al een rol bij die je aanspreekt? Super! Maar als dat niet het geval is, is dat geen probleem. Om je inzicht te geven in het aanbod, hebben we hieronder een greep gedaan. Zit daar iets bij, dan kun je dat natuurlijk ook direct aangeven.

  • Global Research Manager FMCG: voor een internationaal opererend FMCG-merk heb je een centrale rol in het marketing- en strategyteam en mag je 10 markten (binnen Europa, Azië en Australië) van inzichten voorzien en met interne stakeholders afstemmen waar hun behoeften liggen.
  • Commercial lead / business developer: wil jij een van de beste en sterkst groeiende kwantitatieve organisaties van Nederland (panel + onderzoeksteam) verder op de kaart zetten? In deze rol mag je bij deze ambitieuze organisatie de commerciële kar trekken en je eigen team opbouwen.
  • Marketing Intelligence Specialist B2B: een nieuwe rol in een net opgezet marketingteam voor een snel groeiende scale-up die actief is op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. In je rol voer je marktanalyses en onderzoek uit en help je alle divisies binnen deze organisatie om meer datagedreven te werken.
  • Consultant Customer Experience: word jij helemaal blij van customer experience? Dan hebben wij een mooie consultantrol beschikbaar waarin jij als sparringpartner van de klant fungeert. Je inventariseert waar de behoeften liggen, je werkt ze uit in mooie voorstellen en zorgt dat de inzichten ook sterk gaan leven bij je opdrachtgevers.
  • Project manager Customer Experience: vind jij het een enorm mooie uitdaging om customer experience-projecten onder je hoede te hebben? In deze projectmanagersrol begeleid je meestal grootschalige customer experience-trajecten en voer je die van A tot Z uit. Je houdt daarbij nauw contact met je collega’s en opdrachtgevers.
  • Media performance-analist bij een mediabureau: de verschillende labels binnen het bureau voorzien van inzichten om de mediastrategie te monitoren en optimaliseren.
  • Martech- en dataconsultant bij een mediabureau: focus op mediadata-analytics in combinatie met het adviseren van klanten over de inzet van hun (digitale) mediabudget.
  • Diverse consultant- en research-expertrollen bij verschillende toonaangevende bureaus in Nederland: houd je meer van de uitvoering of ben je liever sparringpartner van klanten? En van welke onderzoeksdisciplines word je blij? Innovatie, customer experience of merk- en media-onderzoek? Wij kijken met jou welke rol het best bij je past op basis van je persoonlijke voorkeuren en ervaring. Wil je liever bij een groot toonaangevend bedrijf werken of juist bij een klein specialistisch bedrijf? Welke locatie of regio heeft jouw voorkeur? Werk je graag in een internationale omgeving of juist liever niet? Welke bedrijfscultuur spreekt jou aan? En vind je strakke begeleiding fijn of kies je juist voor een lossere aanpak? Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren kijken we naar de organisaties en rollen die bij jou passen en bespreken we die met je.

Meer weten?

Wil je meer weten over één of meer vacatures? Of ga je graag een verkennend gesprek met ons aan om je mogelijkheden te verkennen? Neem dan contact op via info@mimatch.nl / 06-36287443. En als je meer wilt weten, kun je ook altijd een kijkje nemen op onze website (www.mimatch.nl) en je daar inschrijven.

Freelance-opdrachten

Freelance-opdrachten sturen wij exclusief naar de leden uit ons netwerk. Ben jij freelancer en wil jij je kansen op nieuwe opdrachten vergroten? Schrijf je dan (geheel vrijblijvend) in via:

https://mimatch.nl/werknemers-freelancers/inschrijfformulier/

Wil je weten welke rollen bij ons langskomen? Zie hieronder een recent overzicht:

– Zwangerschapsvervanging marktonderzoekbureau (4 maanden, 3 dagen per week)

– Marktonderzoeker en marktanalist, bedrijf uit de tuinbranche (4 maanden, 4 dagen per week)

– Interim teamlead marktonderzoekbureau (4-6 maanden, 4 dagen per week)

– Klantonderzoeker overheid, kwalitatief / UX (3 maanden, 3,5 dag per week met optie op 2 verlengingen)

– Kwalitatief onderzoek modemerk (losse opdracht)

– FMCG interim onderzoeker klantzijde (4 maanden, 4-5 dagen per week)

– Kwalitatieve opdracht modemerk (losse opdracht van 3-4 weken)

– Zwangerschapsvervanging digitale foto-aanbieder (4 maanden, 4 dagen per week)

– Customer journey-project, voor semi-overheidsinstantie (4 maanden, 3 dagen per week)

– Healthcare teamversterking kwalitatief onderzoeksbureau (3 maanden op opdrachtbasis)

– Versterking flexibele schil onderzoeksbureau (diverse opdrachten, periodes variërend van 2 maanden tot 1 jaar, van 1,5 dag tot 4 dagen per week)

MI Match is Kennispartner van Daily Data Bytes

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?