Bart Massa benoemd tot Managing Director van Validators Insights

Door Jan Roekens | 15-06-2023

Validators kondigt de benoeming aan van Bart Massa als Managing Director van Validators Insights. Hij zal leiding geven aan het team dat verantwoordelijk is voor consultancy en het uitvoeren van klantprojecten. Validators ziet zijn benoeming als een belangrijke stap om de autonomie van het bureau verder te vergroten en nauwere samenwerking te bevorderen met de andere business units, waaronder Innovation (software) en Solutions.

Bart Massa

Met een carrièrepad van stagiair tot Managing Director in 11 jaar tijd, kan Bart Massa worden gezien als een waar voorbeeld van interne groei bij Validators. Hij was een belangrijke katalysator in de transformatie van startup tot een volwassen organisatie met ruim 45 medewerkers. Door veelvuldig te spreken op grote events en inspiratiesessies, is hij een van de belangrijkste gezichten van Validators geworden.

Martin Leeflang (CEO/Founder Validators) zegt over de benoeming van Bart Massa: ‘Het is een logische stap: Bart heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt, en hij blijft zichzelf voortdurend ontplooien. Hij heeft het Validators DNA en draagt dit dagelijks uit bij zijn collega’s. Met zijn bewezen leiderschapskwaliteiten en commercieel talent krijgt hij nu de belangrijke taak om onze dienstverlening verder uit te bouwen en de vaardigheden van zijn team versterken.’

Auteur: Jan Roekens, Hoofdredacteur

Deze artikelen vind je vast ook interessant

Ook de laatste bytes ontvangen?